Meningen

“Afgelopen jaren heb ik uitsluitend met Thalia als tekstschrijver gewerkt. Thalia is een echte professional;  Het is altijd werken van grof naar fijn waarbij Thalia engelengeduld heeft. Ze is pas tevreden als ik (de klant) tevreden is. Neemt daarnaast altijd de moeite om ook het perspectief te begrijpen waardoor te teksten prima passen bij hetgeen wat ik, als klant, voor ogen heb.”
*Gyan Mahadew 

“Thalia heeft mij geholpen met de tekst voor mijn website. Ik heb haar ervaren als zeer betrokken, ze denkt actief mee niet alleen over de tekst maar ook over het totaalbeeld.  Erg fijn om met haar te werken.”
*Monique Verstoep – www.ademvrijheid.nl

“Thalia heeft voor mij de teksten van mijn website herschreven. Vanaf het begin van de opdracht heeft zij meegedacht, tips gegeven en initiatief genomen op een hele prettige en persoonlijke manier.  Ik ben erg tevreden over het resultaat, en zal zeker vaker van haar diensten gebruik willen maken!”
*Kiona Monas – www.monas.nu

“Thalia reageerde op mijn offerteaanvraag met een leuke mail wat meteen mijn aandacht trok.
Ze voelde meteen goed aan welke richting ik op wilde met ‘Mijn9maandendagboek’.
Zonder dat we elkaar ‘live’ gesproken hadden, had Thalia de opdracht goed opgepakt. Ik kreeg heel snel een voorbeeld waarop we verder gingen bouwen. De uiteindelijke teksten zijn erg bijzonder geworden!
Thalia haar stijl, leuke, luchtige toch zeer informatieve teksten, past goed het resultaat dat ik voor ogen had.

Bedankt Thalia voor de teksten en voor het meedenken! De vervolgopdracht komt eraan!”
* Lysette de Vreeze – Mijn9maandendagboek.nl

“Het contact met Thalia was vanaf het begin erg prettig, nog voordat ik de definitieve opdracht voor het schrijven van website-teksten had vergeven, dacht Thalia al met mij mee.

Thalia levert snel haar teksten.
Thalia was precies de tekstschrijver waar ik naar op zoek was: betrokken, goed informatief schrijvend zonder ‘fluff’ maar toch luchtig en met persoonlijkheid.
Ik vind het belangrijk dat website-teksten op een manier geschreven worden zodat de informatie eenvoudig, prettig en goed te consumeren is voor bezoekers van allerlei niveau’s. Thalia voldoet aan deze belangrijke eis.
Thalia werkt zeer snel en beantwoordt ook altijd rap e-mails wat ik ook erg belangrijk vind.

Ik heb inmiddels een nieuwe opdracht gegeven aan Thalia en ik ben van plan nog vaak van haar diensten gebruik te maken.”
* Gregor van Gaalen – www.internetalchemie.nl

Zeer goede tekstschrijver.
Thalia heeft voor mij teksten voor website en voor folder geschreven. Zij heeft zich snel ingewerkt in de kennis van het onderwerp The Reconnection,. Teksten werden vlot en vakkundig aangeleverd. Wijzigingen werden adequaat uitgevoerd.

Het was zeer plezierig met Thalia te werken, snel van begrip goede adviezen en mooi werk. Zoekt u een tekstschrijver die snel en vakkundig werkt kan ik u Thalia van Spelen met woord en beeld van harte aanbevelen.”
*Christine L. van Bueren – www.praktijkthereconnection.nl