Thalia

spelen met woord en beeld….. ik help je jouw ideeën om te zetten in woorden en beelden!

Wie ben ik? Het is prettig om te weten met wie je in contact komt. Mijn naam is Thalia de Caluwé. Ik schrijf teksten voor- en geef vorm aan verschillende informatiebronnen. Maar, in eerste instantie ben ik mama van twee prachtige kinderen.

Waarom noem ik mijn kinderen? Weer een moedertje dat een beetje frutselt op internet. Nee. Al was het niet erg geweest als dat wel het geval geweest zou zijn. Het is immers mijn leven, niet dat van een ander. Juist door mijn kinderen ben ik een goede tekstschrijver. Professioneel, zakelijk en commercieel.

Mijn hart wint het van mijn ratio sinds de komst van mijn kinderen. Ik voel haarfijn aan hoe iemand zich voelt en waar iemand blij van wordt. Deze radar gebruik ik in mijn vak. En dan heb ik het niet alleen over zachte, lieve en begrijpende teksten. Maar ook over grappige, brutale, pittige en zakelijke teksten.

Een tekstschrijver vanuit het hart en een visueel gericht persoon. Als ik luister, lees of denk zie ik het eindresultaat voor me. Ik werk net zo lang door aan een opdracht tot dit beeld werkelijk voor me ligt.
zien….

Ik zie ook het resultaat van mijn bedrijf voor me. Om hier te geraken werk ik hard, haal ik het onderste uit de kan, blijf ik accuraat, kom ik met nieuwe ideeën en zal dit blijven doen.
focus….

Wat een geluk dat ik mijn passies gevonden heb, ik kan van mijn hobby mijn werk maken. Het schrijven van teksten en het mooi maken van informatiebronnen. Met hart en ziel een opdracht beginnen en afmaken.

Ik kan oprecht zeggen: “vandaag ga ik met plezier en een glimlach naar mijn werk.”
een groot voordeel voor jou….